0515 - 44 44 55 (ma t/m vr 19.00 - 21.00 u)

Zelf actie starten


Regelmatig worden wij benaderd door instanties die zich met een actie willen inzetten voor onze voedselbank. Een sponsorloop, het aanbieden van een gratis lunch, inzamelen van lang houdbare etenswaren, een pannenkoekenfeest etc. We juichen al deze initiatieven van harte toe.

Wilt u iets organiseren waar onze deelnemers zelf gebruik van kunnen maken? Neem dan eerst via email contact op met ons secretariaat.
Beschrijf in de email kort en bondig de actie. Vermeld daarbij ook de periode dat u de actie wilt gaan houden, voor wie de actie bedoeld is (voor kinderen in een bepaalde leeftijd bijvoorbeeld), hoe u de actie wilt gaan communiceren en of u van plan bent gebruik te maken van sociale media.

In verband met de privacy van de deelnemers kunnen er geen namen en/of contactgegevens (adres, telefoonnummers, email adres) worden gedeeld.
Wel kunnen we het aantal huishoudens en de samenstelling van een huishouden delen.

We hebben goede ervaringen met het verspreiden van een flyer (bij voorkeur op A-4 of A-5 formaat), die we tijdens een uitgifte kunnen meegegeven aan elke deelnemer/gezin.
Vermeld duidelijk de actie, waar en wanneer het plaats vind. Denk er ook aan om te vermelden hoe men zich kan aanmelden (telefonisch of email) en voor welke datum dat moet gebeuren. De flyers kunt u brengen op ons uitgiftepunt aan de Top 4 in Sneek.
Omdat er niet alle dagen iemand aanwezig is, moet u hiervoor even een afspraak te maken. Dat kan telefonisch of via email.


Heeft u vragen of opmerkingen? Klik dan hier voor de contactpagina.