0515 - 44 44 55 (ma t/m vr 19.00 - 21.00 u)

Geachte heer, mevrouw,

Mijn naam is Merlien Welzijn en ik ben de initiatiefnemer van Bijstandsgerechten.
Bijstandsgerechten is een marktplaats voor tips, adviezen en gerechten voor mensen die rondkomen (vrijwillig of gedwongen) van een klein budget. Ik ben op 12 december 2012 gestart naar aanleiding van de financiële effecten die zo zoetjes aan zichtbaar werden n.a.v. het nieuwe kabinet Rutte. De jongste cijfers laten zien dat er momenteel 365.000 bijstandsuitkeringen zijn. Mensen met een bijstandsuitkering hebben al niet veel, maar gaan er tot 2017 ook nog eens 5% op achteruit. De teller staat volgens het CBS momenteel op 613.000 WW-uitkeringen. Dan hebben we natuurlijk nog de AOW’ers (globaal 3 miljoen ouderen). Maandelijks gaan er circa 700 bedrijven failliet. Met andere woorden, de effecten van de kredietcrisis worden bij steeds meer mensen voelbaar. Kort geleden nog kopte de Telegraaf dat globaal 1,1 miljoen mensen in Nederland in armoede leven!

Voor veel mensen is het een realistische dagelijkse opgave om van €5 euro een gezin te voeden. Dat is voor u geen nieuws. Voor €5 kun je heel voedzame gerechten op tafel zetten. Iedere dag weer. Bijstandsgerechten bundelt deze slimme gerechten en stelt ze via de website gratis ter beschikking aan de doelgroep.

Verder deel ik regelmatig ‘zonnestraaltjes’ uit. Zonnestraaltjes kunnen in de vorm van kleding, speelgoed, boodschappen, dinerbonnen, of dergelijke verloot worden onder onze fans op Facebook (ruim 1.800 volgers) en onder de gebruikers van de website. Het gaat altijd om nieuwe spullen. Dit doe ik omdat ik vind dat iedereen die het zwaar heeft een keer in het zonnetje gezet mag worden. Dat geeft kracht en een glimlach om verder te gaan.

Wijst u uw cliënten op onze vele gratis budgetgerechten en (bespaar)tips? Niemand hoeft zich te registreren. De website heeft geen commercieel oogmerk en is daarom vrij van reclame uitingen. De website van Bijstandsgerechten is puur een stukje geven van de initiatiefnemer. Neem gerust een kijkje op de website:

http://www.bijstandsgerechten.nl/week-gerechten-tot-e-5/

Hartelijke groeten,
Merlien Welzijn
initiatiefnemer Bijstandsgerechten

http://www.bijstandsgerechten.nl

http://www.facebook.nl/Bijstandsgerechten

https://twitter.com/bijstandgerecht